Breviar

kyrkans dagliga bön

Dagens läsningar

"Saliga de som hör Guds ord ... ".

Påvens böneintentioner

Stockholms  katolska stift

Korsvägsandakt

Vi har nu börjat fastetiden, som förbereder oss att fira påsken med glädjen över Frälsarens korsoffer på Golgota, hans död och uppståndelse som skänker världen hopp och frälsning. Vi gör det genom fastan, bönen och allmosan. Låt oss nu, när vi genom restriktionerna p g a pandemin, inte kan fira gudstjänster där hela församlingen kan delta, ta fastetiden på stort allvar med bön och fasta!

Här finns också texter som kan hjälpa er fira Korsvägsandakt privat, där ni befinner er.

VÅR FÖRSAMLING

S:T SIGFRIDS FÖRSAMLING I BORÅS

bildades 1932 och var kapellförsamling till församling i Göteborg till mitten av 40-talet. Mässorna firades i församlingens tidigare hemvist, i en liten lokal på Yxhammarsgatan.​

1945-64 - förste egna kyrkoherde Franc Bobrowski bodde i ett litet kyffe med bara ett draperi mot de gemensamma utrymmena.

GOD JUL ÖNSKAR ERA BRÖDER FRANCISKANER

Veckobladet

Add a Title

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.