PÅSKOKTAVEN

1. Under veckan - Påskoktaven - firas mässor som vanligt: kl.12:00 och 18:00 (se veckobladet).

2. Fortfarande gäller begränsat antal personer i kyrkan till 8 deltagare. Det behövs inte boka plats i kyrkan. I gudstjänster ska deltaga första 8 personer.

3. Nästa söndag är DEN GUDOMLIGA BARMHÄRTIGHETENS SÖNDAG. Kl. 15:00 ber vi barmhärtighets rosenkransbön.

Jesus sade till heliga sr. Faustina:

"Be om min barmhärtighet vid tredje timmen, särskilt för syndare, och fördjupa dig åtminstone en kort stund i mitt lidande, särskilt i min övergivenhet i dödens stund. Det är den stora barmhärtighetens timme för hela världen. Jag skall låta dig tränga in i min dödssorg; denna timme förvägrar jag ingenting för den själ som ber mig genom mitt lidande ..."

97 visningar

Visa alla

Stilla Vecka SKÄRTORSDAG 18:00 - Nattvardens instiftelse, Jesu sista måltiden, fottvagning LÅNGFREDAG 14:30 - Korsvägsandakt 15:00 - Långfredagens ceremoni, korshylning PÅSKVAKAN 10:00 - Matvälsignels

Veckobladet Församlings reträtt 4 - 6 april bjuder vi församlingsmedlemmar på reträtt. Mässan med predikan: måndag kl 18:00 tisdag kl. 18:00 onsdag kl. 12:00 och 18:00 Tid för bikt inför Påsk På kroat

Veckoblad Ett arbete framför kyrka Nu på måndag börjar Firma Tranemo Trädgårdstjänsten AB arbete vid vår kyrkan. Det som är planerat är: Montering av räcke med belysning längs den korta gångvägen till