PÅSKOKTAVEN

1. Under veckan - Påskoktaven - firas mässor som vanligt: kl.12:00 och 18:00 (se veckobladet).

2. Fortfarande gäller begränsat antal personer i kyrkan till 8 deltagare. Det behövs inte boka plats i kyrkan. I gudstjänster ska deltaga första 8 personer.

3. Nästa söndag är DEN GUDOMLIGA BARMHÄRTIGHETENS SÖNDAG. Kl. 15:00 ber vi barmhärtighets rosenkransbön.

Jesus sade till heliga sr. Faustina:

"Be om min barmhärtighet vid tredje timmen, särskilt för syndare, och fördjupa dig åtminstone en kort stund i mitt lidande, särskilt i min övergivenhet i dödens stund. Det är den stora barmhärtighetens timme för hela världen. Jag skall låta dig tränga in i min dödssorg; denna timme förvägrar jag ingenting för den själ som ber mig genom mitt lidande ..."

66 visningar